Technische diensten

Naast onze reguliere schoonmaak, vloeronderhoud en specialistische diensten, biedt Hommerson schoonmaakbedrijf ook technische diensten aan.

Voor kleine reparaties en klussen waar u of uw medewerkers geen tijd voor hebben, doet u een beroep op onze technische dienstverlening. Uiteraard wilt u voor uw medewerkers een veilige werkomgeving, wij helpen u graag.  Wij kunnen u van dienst zijn met de volgende technische diensten:

Elektrotechnische werkzaamheden

Bij elektrotechnische werkzaamheden kunt u denken aan het aanleggen van kabelgoten, schakelaars vervangen, lampen vervangen, bekabeling aanpassen, plaatsing en onderhoud van noodverlichting.

Bouwtechnische werkzaamheden

Onder bouwtechnische werkzaamheden valt het zetten van systeemwanden en -plafonds, het ophangen van kastjes, het plaatsen van keukenapparatuur, installaties en radiatoren, tegelwerkzaamheden en schilderwerk.

Data- en telecomwerkzaamheden

Hieronder valt het aanleggen van datanetwerken, het plaatsen van telefooncentrales, inbouwen van handsfree carkits, specialistisch reinigen van faxen en kopieermachines.

Interne verhuizingen

Bij interne verhuizingen kunt u denken aan het vervangen van sloten, het aanbrengen van verlichting, plaatsen van reclameborden en ophangen van beamers en schermen.

Onze dienstverleningen

Naast regulier schoonmaakonderhoud, bieden we nog veel meer diensten aan. Bekijk hieronder onze diverse diensten.

Vragen over coronabestrijding?

Heeft u vragen over onze coronabestrijding of hoe wij u kunnen helpen? Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op