Hommerson Schoonmaakbedrijf Oosterbeek

Dé specialist in zowel dagelijkse als specialistische schoonmaakwerkzaamheden; dat is Hommerson Schoonmaakbedrijf Oosterbeek. Onze opgeleide medewerkers zorgen te allen tijde voor een schone, nette en frisse omgeving. Met ruim veertig jaar ervaring is ons familiebedrijf uw partner bij uitstek.

Schoonmaakbedrijf Oosterbeek

Hommerson Schoonmaakbedrijf Oosterbeek staat dagelijks voor u klaar als het gaat om zowel dagelijks als specialistisch schoonmaakwerk. Onder onze dagelijkse schoonmaak valt het afnemen van bureaus, het reinigen van toiletten, stofwissen, afnemen van de plinten, maar ook het dweilen van vloeren. Echter, het kan voorkomen dat u ook op zoek bent naar meer specialistische schoonmaak. Ook dit nemen wij u graag uit handen. Denkt u hierbij aan het verwijderen van graffiti, glasbewassing, dieptereiniging van sanitair en grootkeukens en zelfs het geheel ontruimen van uw pand of woning. Wij zorgen ervoor dat uw omgeving altijd fris en schoon is.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Wij zijn gespecialiseerd in de schoonmaak binnen diverse sectoren. Zo maken wij al jaren schoon in dagelijkse kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed, VVE en zorginstellingen.

Omdat iedere ruimte en object om een ander werkprogramma vraagt, maken wij een op maat gemaakt werkprogramma.

Hogedrukreiniging Oosterbeek

Is uw gevel beklad met graffiti, woekert het in uw (bedrijfs)tuin van het onkruid, heeft u last van atmosferische vervuiling of roetschade. Kortom, heeft u meer specialistische schoonmaak nodig waarbij een hogedrukreiniger gewenst is? Dan bent u bij Hommerson Schoonmaakbedrijf Oosterbeek aan het juiste adres.

Wij beschikken over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie. Hiermee verwijderen wij de meest grondige vervuiling moeiteloos zonder dat het uw eigendom aangetast. Dit is niet alleen effectief, maar ook nog eens milieuvriendelijk en MVO.

Contact met schoonmaakbedrijf Oosterbeek

Hommerson Schoonmaakbedrijf Oosterbeek neemt al uw schoonmaak uit handen en ziet erop toe dat ieder kantoor er weer piekfijn uitziet. Wij zijn u dan ook graag van dienst. Heeft u een meer specifieke schoonmaakwens, vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij voor u kunnen betekenen? Dan horen wij graag van u. Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op