Hommerson Schoonmaakbedrijf Renkum

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Renkum? Een die volledig betrokken is bij de opdracht én die ook nog eens hoogwaardige kwaliteit levert? Dan is Hommerson Schoonmaakbedrijf Renkum uw partner bij uitstek. Onze professionals zorgen altijd en overal voor een schone, frisse ruimte.

Schoonmaakbedrijf Renkum

Hommerson Schoonmaakbedrijf Renkum is u graag van dienst met reguliere schoonmaakwerkzaamheden zoals vloeren dweilen, het schoonmaken van uw bedrijfscomputers, toiletten reinigen, stofwissen en/of vensterbanken schoonmaken.

Maar ook voor specialistische schoonmaak zoals wand- en plafondreinging, meubelreiniging zoals stoelen of banken en zelfs de gehele ontruiming van bijvoorbeeld een woning, kunt u bij ons terecht. Wij garanderen u wekelijks of zelfs dagelijks van een schone en frisse omgeving.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Onze medewerkers zijn bedreven en opgeleide vakmensen die gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren als dagelijkse kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed, VVE en zorginstellingen.

Omdat wij heel goed begrijpen dat iedere ruimte en ieder object om een specifieke manier van schoonmaken vraagt, stellen wij een op maat gemaakt werkprogramma op.

Hogedrukreiniging Renkum

Woekert het in uw (bedrijfs)tuin van het onkruid, heeft u last van roetschade of atmosferische vervuiling of wilt u graag af van de kauwgom en graffitiresten? Oftewel, heeft u meer specialistische schoonmaak nodig waarbij een hogedrukreiniger gewenst is? Dan helpen wij u graag!

Voor schoonmaak waarbij een hogedrukreiniging gewenst is, draait Hommerson Schoonmaakbedrijf haar hand niet om. Wij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van hogedrukwerkzaamheden en beschikken over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie. Deze verwijdert de meest grondige vervuiling moeiteloos zonder dat het milieu of uw eigendom wordt aangetast.

Contact met schoonmaakbedrijf Renkum

Betrouwbaar en volledig betrokken bij uw opdracht; dat is Hommerson Schoonmaakbedrijf. Hommerson Schoonmaakbedrijf Renkum neemt al uw schoonmaak uit handen. Wij zijn u dan ook graag van dienst. Heeft u een meer specifieke schoonmaakwens, vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij voor u kunnen betekenen? Dan horen wij graag van u. Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op