De sectoren waarin Hommerson Schoonmaakbedrijf actief is

Hommerson Schoonmaakbedrijf is werkzaam in de volgende sectoren: kantoren, onderwijs, recreatie & sport, retail, vastgoed & VVE en in de zorgsector. Een schone omgeving – of dat nou op kantoor, in een appartementencomplex of een winkel is – is ontzettend belangrijk. Of het nu om reguliere schoonmaakwerkzaamheden, specialistische schoonmaak, glas- en gevelonderhoud, hogedrukreiniging of vloeronderhoud gaat, wij helpen u graag.

Bij Hommerson Schoonmaakbedrijf weten we van wanten. We werken uitsluitend met de beste biologisch afbreekbare schoonmaakproducten om iedere gewenste omgeving weer stralend schoon te krijgen. Het lost compleet op en doet zijn werk zonder dat er schadelijke resten in de natuur terecht komen. Zo dragen wij met liefde bij aan een beter milieu.

Waar gewerkt wordt, wordt geleefd. Logisch dus dat een werkplek regelmatig rommelig of vuil is. Maar belangrijk is dat diezelfde werkplek weer snel schoon en opgeruimd is. We helpen er graag bij.

Een schone school of kinderopvang draagt bij aan de gezondheid en veiligheid van alle gebruikers. Iedereen functioneert beter in een schone omgeving. En daar helpen wij graag een handje bij.

Een ontspannen of sportieve dag begint bij een prettige en schone omgeving. Bezoekers wensen geen onhygiënische omgeving. Wij nemen deze zorg van recreatie- of sportaanbieders graag van u over.

Een klant moet zich welkom voelen. Daar wil je als ondernemer alles voor doen. Een schone omgeving draagt bij aan de beleving van de klant en wij helpen u daar graag bij.

Vereniging van Eigenaren van een flatgebouw of een vastgoedpartij, de schoonmaak van deze gemeenschappelijke ruimtes moet goed geregeld zijn. Wij helpen u daar graag bij.

Nergens anders zijn hygiëne, veiligheid, desinfectie en de omgang met protocollen zo van belang als in de zorg – en die zorg nemen wij graag van u over.

Wij staan altijd voor u klaar

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Wij helpen u graag verder. Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op