Hommerson Schoonmaakbedrijf Doetinchem

Een schoon gebouw en frisse werkplekken zijn niet alleen prettig voor de mensen die daar leven, werken en/of op bezoek komen, maar vormen ook een gezonde omgeving. Hommerson Schoonmaakbedrijf Doetinchem begrijpt dat als geen ander en helpt u graag met al uw schoonmaakwerk. Wij zorgen ten alle tijden voor een schone en nette werkplek.

Schoonmaakbedrijf Doetinchem

Bij Hommerson Schoonmaakbedrijf Doetinchem kunt u zowel voor de reguliere- als specialistische schoonmaak terecht. Wij helpen u graag met het reinigen van uw sanitaire voorzieningen, het schoonmaken van uw bedrijfscomputers, het dweilen van de vloeren of afnemen van de plinten. Maar ook met wand- en plafondreinging, meubelreiniging zoals stoelen of banken en zelfs de gehele ontruiming van bijvoorbeeld een woning, kunt u bij ons terecht. Hommerson Schoonmaakbedrijf garandeert u wekelijks of zelfs dagelijks van een schone en frisse omgeving.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Hommerson Schoonmaakbedrijf Doetinchem houdt dagelijks kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed en VVE en zorginstellingen schoon.

Voor ieder object stellen wij een werkprogramma op maat samen. Vanuit die strakke planning worden, zetten wij onze ervaren en opgeleide vakmensen in.

Klik hier voor meer informatie over Hommerson Betrouwbaar Schoon.

Hogedrukreiniging Doetinchem

Is uw gevel beklad met graffiti, heeft u genoeg van alle kauwgomresten of is uw gevel vervuild met atmosferische vervuiling? Hommerson Schoonmaakbedrijf Doetinchem helpt u graag met het reinigen van dergelijke oppervlakten.

Voor schoonmaak waarbij een hogedrukreiniging gewenst is, draait Hommerson Schoonmaakbedrijf haar hand niet om. Wij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van hogedrukwerkzaamheden en beschikken over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie. Deze verwijdert de meest grondige vervuiling moeiteloos zonder dat het milieu of uw eigendom wordt aangetast.

Klik hier voor meer informatie over hogedrukreiniging.

Contact met schoonmaakbedrijf Doetinchem

Betrouwbaar en volledig betrokken bij uw opdracht; dat is Hommerson Schoonmaakbedrijf. Onze ervaren medewerkers weten precies hoe zij u kunnen ontzorgen en zorgen ervoor dat iedere plek er weer haarfijn uitziet. Hommerson Schoonmaakbedrijf Doetinchem is dan u ook graag van dienst. Heeft u vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op