Hommerson Schoonmaakbedrijf Doorwerth

We brengen veel tijd door op kantoor of op onze werkplek. Een schone omgeving is dan ook van belang. Hommerson Schoonmaakbedrijf Doorwerth begrijpt dat als geen ander en gaat voor een brandschoon resultaat. Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen altijd voor een schone, nette en frisse ruimte.

Schoonmaakbedrijf Doorwerth

Een betrouwbare partner die kwaliteit én schone ruimtes levert; dat is wat u nodig heeft als het gaat om de schoonmaak van uw gebouw, kantoor of werkplek. Hommerson Schoonmaakbedrijf Doorwerth helpt u graag met uw dagelijkse schoonmaak. Hieronder verstaan wij het reinigen van toiletten, het afstoffen van onder andere meubilair, maar ook het schoonmaken van de plinten of dweilen van de vloeren. We zijn echter ook in te huren voor meer specialistisch schoonmaakonderhoud zoals het verwijderen van graffiti, schoonmaken van dakgoten, reinigen van cleanrooms en zelfs het ontruimen van uw pand of woning. Wij garanderen altijd een schone (werk)omgeving.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Wij zijn gespecialiseerd in de schoonmaak van diverse sectoren. Denkt u hierbij aan kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed, VVE en zorginstellingen.

Dankzij onze opgeleide vakmensen krijgt iedere ruimte de aandacht die het verdient. Omdat iedere ruimte en ieder object om een specifieke manier van schoonmaken vraagt, stellen wij een op maat gemaakt werkprogramma op.

Klik hier voor meer informatie over Hommerson betrouwbaar schoon.

Hogedrukreiniging Doorwerth

Kampt u met meer specifieke schoonmaakklussen waarbij een hogedrukreiniger gewenst is? Bij Hommerson Schoonmaakbedrijf Doorwerth bent u aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van hogedrukwerkzaamheden en beschikken over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie.

Hiermee verwijderen wij de meest grondige vervuiling moeiteloos zonder dat het uw eigendom aangetast. Denk aan graffiti, roetschade, maar ook kauwgomresten en atmosferische vervuiling.

Lees hier meer over hogedrukreiniging. 

Contact met schoonmaakbedrijf Doorwerth

Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw omgeving er weer haarfijn uitziet. Schoonmaakbedrijf Doorwerth is betrouwbaar en volledig betrokken bij uw schoonmaak. Heeft u een meer specifieke schoonmaakwens, vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij voor u kunnen betekenen? Dan horen wij graag van u. Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op