Hommerson Schoonmaakbedrijf Utrecht

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Utrecht dat gespecialiseerd is in verschillende soorten schoonmaakwerk? Dan bent u bij  Hommerson Schoonmaakbedrijf Utrecht aan het juiste adres. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij u graag van dienst.

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Hommerson Schoonmaakbedrijf Utrecht is een betrouwbare partner die schoonmaakkwaliteit levert en betrokken is bij elke opdracht. Wij helpen u graag met de dagelijkse schoonmaak van uw kantoorpand en/of woning. Van het reinigen van de toiletten en afstoffen van o.a. meubilair tot het dweilen van de vloeren en plinten schoonmaken. Ook voor meer specialistisch schoonmaakonderhoud kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan het verwijderen van graffiti, glasbewassing, dieptereiniging van sanitair en grootkeukens en zelfs het geheel ontruimen van uw pand of woning. Wij garanderen u een schone en fijne (werk)omgeving.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Omdat iedere ruimte en ieder object om een specifieke schoonmaak vraagt, stellen wij een op maat gemaakt werkprogramma op waarbij wij onze gespecialiseerde en vakbekwame medewerkers inzetten. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in verschillende sectoren als dagelijkse kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed, VVE en zorginstellingen. Dankzij onze specialisten, krijgt iedere ruimte de aandacht die het verdient.

Hogedrukreiniging Utrecht

Sommige klussen vragen echter om een meer gespecialiseerde schoonmaak waarbij een hogedrukreiniger gewenst is. Voor het verwijderen van graffiti of atmosferische vervuiling draait Hommerson Schoonmaakbedrijf haar hand niet om. Dankzij onze ervaring met hogedrukreiniging en hogedrukreiniger met steamPLUS functie, verwijderen wij moeiteloos de meest grondige vervuiling zonder dat het milieu of uw eigendom wordt aangetast.

Contact met schoonmaakbedrijf Utrecht

Wij weten precies hoe we u moeten ontzorgen. Wij begrijpen namelijk dat uw kantoor hét visitekaartje is van uw organisatie. Daarom zorgen onze opgeleide vakmensen voor een schone, nette en frisse ruimte. Hommerson Schoonmaakbedrijf Utrecht helpt u dan ook graag verder. Heeft u vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op