Hommerson Schoonmaakbedrijf Arnhem

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Arnhem dat volledig betrokken is bij uw opdracht en schoonmaakkwaliteit levert? Dan zijn wij graag de partner die u zoekt voor al uw schoonmaakwerk.

Schoonmaakbedrijf Arnhem

Bij Hommerson Schoonmaakbedrijf Arnhem bent u voor alle soorten schoonmaakwerkzaamheden aan het juiste adres. Of het nu gaat om vloeren dweilen, het reinigen van de toiletten, het schoonmaken van bureaus of om meer specialistische schoonmaak zoals gevelreiniging, vloeronderhoud of hogedrukreiniging. Hommerson Schoonmaakbedrijf Arnhem garandeert u wekelijks of zelfs dagelijks van een schone en frisse omgeving.

Klik hier voor meer informatie.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Onze medewerkers zijn ervaren en opgeleide vakmensen die gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren als dagelijkse kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed, VVE en zorginstellingen.

Omdat elke locatie, iedere ruimte en ieder object om een specifieke schoonmaak vraagt, stellen wij een op maat gemaakt werkprogramma op waarbij wij de juiste mensen inzetten.

Hogedrukreiniging Arnhem

Heeft u meer specialistische schoonmaak nodig omdat uw huis of werkomgeving vervuild is waarbij een grondigere aanpak geboden is? Geen probleem, ook voor schoonmaak waarbij een hogedrukreiniging gewenst is, draait Hommerson Schoonmaakbedrijf haar hand niet om.

Wij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van hogedrukwerkzaamheden en beschikken over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie. Neem geheel vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Contact met schoonmaakbedrijf Arnhem

Wij weten precies hoe wij u kunnen ontzorgen. Onze medewerkers nemen al uw zorgen betreft schoonmaak uit handen en zorgen dat iedere plek er weer haarfijn uitziet. Hommerson Schoonmaakbedrijf Arnhem is dan u ook graag van dienst en helpt u graag verder. Heeft u vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op