Zorg

Schoonmaak in de zorg is een uitdaging. Nergens anders zijn hygiëne, veiligheid, desinfectie en de omgang met protocollen zo van belang als in de zorgsector. U weet als geen ander dat de zorg specifieke eisen stelt aan schoonmaak. In ziekenhuizen, tandartspraktijken, verpleeghuizen en andere zorginstellingen staat ‘schoon’ vooral synoniem voor ‘hygiënisch’. Hygiëne die vaak aan regels en richtlijnen is gebonden. Infectiepreventie is van het grootste belang. Daarom is de schoonmaak in de zorg een specialisme waar wij u graag bij helpen!

Daar waar hygiëne het allerbelangrijkst is

Hommerson Schoonmaakbedrijf garandeert een constante kwaliteit van de schoonmaak in de zorg; van wachtruimte bij de tandarts tot het schoonmaken van een operatiekamer.

De flexibele aanpak zorgt ervoor dat er op elk moment kan worden ingesprongen op ontwikkelingen binnen de zorgsector en alleen de juist opgeleide medewerkers ingezet worden. Zo is het prikprotocol onze medewerkers niet vreemd en kunt u altijd vertrouwen op de beste zorg voor uw zorgverlening.

Wilt u meer informatie over schoonmaken in de zorgsector? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Referenties

Hommerson Schoonmaakbedrijf neemt voor een groot aantal klanten schoonmaakdiensten uit handen. Wij maken in diverse zorginstellingen schoon. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons klantenbestand.

Wij staan altijd voor u klaar

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Wij helpen u graag verder. Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op