Hommerson Schoonmaakbedrijf Duiven

‘Uitblinken door facilitaire zorg over te nemen van de klant’, dat is Hommerson Schoonmaakbedrijf. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die volledig betrokken is bij uw opdracht? Bij Hommerson Schoonmaakbedrijf Duiven bent u aan het goede adres. Wij zorgen voor een schone, nette en frisse ruimte waar en wanneer u dat nodig heeft.

Schoonmaakbedrijf Duiven

Bij Hommerson Schoonmaakbedrijf Duiven bent u voor alle soorten schoonmaak aan het juiste adres. Ons team van professionals helpt u graag met uw dagelijkse of wekelijkse schoonmaakonderhoud. Van het reinigen van sanitair, het stofwissen tot de vloeren dweilen en plinten afnemen. Naast het reguliere schoonmaakonderhoud kunt u ook behoefte hebben aan meer specialistische reiniging. Ons team heeft de deskundigheid, apparatuur en ervaring voor de meest uiteenlopende diensten. Wij garanderen dat u altijd in een frisse omgeving terugkomt.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Onze medewerkers zijn kundige en opgeleide vakmensen die gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren als het dagelijkse schoonhouden van kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed, VVE en zorginstellingen.

Zij begrijpen als geen ander dat iedere ruimte en sector om een ander soort schoonmaak vraagt. Daarom stellen wij vooraf een op maat gemaakt werkprogramma op zodat iedere ruimte de aandacht en schoonmaak krijgt hij het verdient.

Hogedrukreiniging Duiven

Het kan voorkomen dat u meer specifieke schoonmaakhulp nodig heeft waarbij een hogedrukreiniger gewenst is. Sommige vervuiling vraag namelijk om een iets grondigere aanpak.

Hommerson Schoonmaakbedrijf Duiven heeft ruime ervaring met het uitvoeren van hogedrukwerkzaamheden en beschikt over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie. Hiermee verwijderen wij de meest grondige vervuiling moeiteloos zonder dat het uw eigendom aangetast. Denk aan graffiti, roetschade, maar ook kauwgomresten en atmosferische vervuiling.

Contact met schoonmaakbedrijf Duiven

Betrouwbaar en volledig betrokken bij uw opdracht; dat is Hommerson Schoonmaakbedrijf. Wij begrijpen dat uw kantoor hét visitekaartje is van uw organisatie. Daarom zorgen onze opgeleide vakmensen voor een schone, nette en frisse ruimte. Hommerson Schoonmaakbedrijf Duiven neemt al uw schoonmaak uit handen. Wij zijn u dan ook graag van dienst. Heeft u een meer specifieke schoonmaakwens, vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij voor u kunnen betekenen? Dan horen wij graag van u. Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op