Hommerson Schoonmaakbedrijf Huissen

Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat écht betrokken is en te allen tijde kwaliteit levert? Dan bent u bij Hommerson Schoonmaakbedrijf Huissen aan het goede adres. Met ruim veertig jaar ervaring zijn wij u graag van dienst. Onze opgeleide vakmensen zorgen voor een schone, nette en frisse ruimte.

Schoonmaakbedrijf Huissen

Bij Hommerson Schoonmaakbedrijf Huissen bent u voor alle soorten schoonmaak aan het juiste adres. Met een team van professionele schoonmakers helpen wij u graag met uw dagelijkse of wekelijkse schoonmaak. Denkt u hierbij aan het reinigen van de toiletten, afstoffen van meubilair, schoonmaken van plinten en dweilen van vloeren. Naast onze reguliere schoonmaak, bieden wij ook specialistisch schoonmaakonderhoud en huishoudelijke hulp. Onder specialistisch schoonmaakonderhoud valt bijvoorbeeld glasbewassing, verwijderen van kauwgomresten of graffiti en dieptereiniging van sanitair en grootkeukens. Meer informatie over huishoudelijke ondersteuning vindt u hier.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Met een resultaatgerichte aanpak, een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening én zorg voor het milieu presenteert Hommerson Schoonmaakbedrijf Huissen zich als een betrouwbare zorgverlener die zich met op maat gemaakte schoonmaak weet te onderscheiden.

Onze medewerkers zijn ervaren en opgeleide vakmensen die gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren als dagelijkse kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed, VVE en zorginstellingen.

Hogedrukreiniging Huissen

Naast onze reguliere schoonmaakwerkzaamheden, bieden wij ook specialistische schoonmaak aan. Sommige vervuiling vraagt namelijk om een iets grondigere aanpak, waarbij hogedrukreiniging gewenst is.

Wij helpen u graag met onder andere het verwijderen van graffiti of kauwgomresten of met onkruid bezaaide (bedrijfs)tuinen. Wij beschikken over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie. Deze verwijdert de meest grondige vervuiling moeiteloos zonder dat het milieu of uw eigendom wordt aangetast.

Contact met schoonmaakbedrijf Huissen

Wij weten precies hoe wij u kunnen ontzorgen. Onze medewerkers nemen het gewenste schoonmaakwerk uit handen en zorgen dat iedere plek er weer haarfijn uitziet. Hommerson Schoonmaakbedrijf Huissen is u dan ook graag van dienst en helpt u graag verder. Heeft u vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij specifiek voor u kunnen betekenen?  Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op