Hommerson Schoonmaakbedrijf Velp

Hommerson Schoonmaakbedrijf Velp begrijpt als geen ander dat uw kantoor het visitekaartje is van uw organisatie. Onze opgeleide vakmensen zorgen daarom te allen tijde voor een schone, nette en frisse ruimte. Met ruim veertig jaar ervaring is Hommerson Schoonmaakbedrijf Velp de partner bij uitstek.

Schoonmaakbedrijf Velp

Hommerson Schoonmaakbedrijf Velp staat dagelijks voor u klaar als het gaat om schoonmaakwerk. Zo helpen wij u graag met de dagelijkse reiniging van uw kantoorpand en/of woning. Onder dagelijkse schoonmaak vallen bijvoorbeeld het afnemen van bureaus, het reinigen van toiletten, stofwissen en vloeren dweilen. Wij ondersteunen u echter ook graag met meer specialistische schoonmaak. Denkt u hierbij aan het verwijderen van graffiti, glasbewassing, dieptereiniging van sanitair en grootkeukens en zelfs het geheel ontruimen van uw pand of woning. Wij garanderen dat u in een schone en frisse omgeving terecht komt.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Onze medewerkers zijn bedreven en opgeleide vakmensen die gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren. Van dagelijkse kantoren, onderwijsinstellingen en  recreatie tot aan retail, vastgoed, VVE en zorginstellingen.

Dankzij onze specialisten krijgt iedere ruimte de aandacht die het verdient. Wij stellen altijd een op maat gemaakt werkprogramma op, omdat wij als geen ander begrijpen dat iedere ruimte en ieder object om een specifieke manier van schoonmaken vraagt.

Hogedrukreiniging Velp

Sommige klussen vragen om een meer gespecialiseerde schoonmaak. Hierbij kan een hogedrukreiniger gewenst zijn. Ook voor het verwijderen van graffiti, atmosferische vervuiling, kauwgomresten of olie- en andere chemische resten staan wij u graag bij. Dankzij onze jarenlange ervaring met het werken met hogedrukreiniging en hogedrukreiniger met steamPLUS functie, verwijderen wij moeiteloos de meest grondige vervuiling zonder dat het milieu of uw eigendom aangetast wordt.

Contact met schoonmaakbedrijf Velp

Onze medewerkers nemen al uw zorgen betreft schoonmaak uit handen. Zij zorgen ervoor dat u altijd een schone (werk)plek heeft en weten precies hoe ze u kunnen ontzorgen. Hommerson Schoonmaakbedrijf Velp helpt u dan ook graag verder. Heeft u vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op