Hommerson Schoonmaakbedrijf Bemmel

Met ruim veertig jaar ervaring durven wij te zeggen dat Hommerson Schoonmaakbedrijf Bemmel dé specialist is in zowel dagelijks als specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Als schoonmaakbedrijf zijn wij écht betrokken bij uw schoonmaakklus en onze medewerkers zorgen te allen tijde voor een schone, nette en frisse omgeving.

Schoonmaakbedrijf Bemmel

Bij Hommerson Schoonmaakbedrijf Bemmel bent u voor alle soorten schoonmaak aan het juiste adres. Met een team van professionele schoonmakers helpen wij u graag met uw dagelijkse of wekelijkse schoonmaak. Denkt u hierbij aan het reinigen van de toiletten, afstoffen van meubilair, schoonmaken van plinten en dweilen van vloeren. Ook voor meer specialistisch schoonmaakonderhoud zoals verwijderen van graffiti, glasbewassing, dieptereiniging van sanitair en zelfs het geheel ontruimen van uw pand of woning helpt Hommerson Schoonmaakbedrijf u graag.

Wist u trouwens dat wij ook huishoudelijke ondersteuning bieden? Klik hier voor meer informatie.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Binnen Hommerson Schoonmaakbedrijf staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Omdat ieder object en/of ruimte vraagt om een andere manier van schoonmaken, stellen wij dan ook een op maat gemaakt werkprogramma op.

Hierop zetten wij onze ervaren en opgeleide vakmensen in. Onze medewerkers houden dagelijks kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed en VVE en zorginstellingen schoon.

Hogedrukreiniging Bemmel

Voor sommige schoonmaakklussen is een specifiekere manier van schoonmaken gewenst bijvoorbeeld met een hogedrukreiniger. Bij Hommerson Schoonmaakbedrijf zijn wij u hiermee ook graag van dienst.

Als schoonmaakbedrijf hebben wij ruime ervaring met het uitvoeren van hogedrukwerkzaamheden. Wij beschikken dan ook over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie. Hiermee verwijderen wij de meest grondige vervuiling moeiteloos zonder dat het uw eigendom aangetast.

Klik hier voor meer informatie.

Contact met schoonmaakbedrijf Bemmel

Al ruim veertig jaar hebben wij ervaring in het schoonmaken van diverse branches. Wij weten dan ook als geen ander hoe wij u kunnen ontzorgen betreft uw schoonmaakwerk. Hommerson Schoonmaakbedrijf Bemmel is u dan ook graag van dienst. Heeft u vragen over onze diensten, wat wij specifiek voor u kunnen betekenen of heeft u een andere vraag? Neemt contact met ons op.

Neem contact met ons op