Huishoudelijke ondersteuning (wmo)

Hommerschoon Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in diverse soorten schoonmaak. Dagelijks houden wij kantoren, onderwijsinstellingen, vastgoed, recreatie en zorginstellingen schoon. Omdat een schone omgeving voor iedereen van belang is, bieden wij naast reguliere en specialistische schoonmaak ook huishoudelijke ondersteuning (WMO) aan.

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)

De gemeente is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO), waar de huishoudelijke hulp onder valt. Voor huishoudelijke hulp vanuit de WMO betaalt u een vaste bijdrage van 19 euro per maand.

Om te weten of u hiervoor in aanmerking komt, dient u contact op te nemen met uw gemeente. Dat kan telefonisch of via de website van de gemeente. Om te beoordelen of u in aanmerking komt voor zorg vanuit de WMO zal de gemeente uw persoonlijke situatie bekijken. Medewerkers van de gemeente gaan samen met u na of er huishoudelijke hulp nodig is en hoeveel hulp er nodig is. Dit wordt ook wel indicatiestelling genoemd.

Onze dienstverleningen

Naast regulier schoonmaakonderhoud, bieden we nog veel meer diensten aan. Bekijk hieronder onze diverse diensten.

Betrouwbaar schoonmaakbedrijf

Heeft u recht op huishoudelijke ondersteuning en zoekt u een betrouwbare partner die zorgt voor een schone omgeving. Hommerson Schoonmaakbedrijf helpt u hier graag bij. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw huis weer spic en span is.

Neem contact met ons op