Hommerson Schoonmaakbedrijf Wijchen

Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Wijchen dat volledig betrokken is bij uw opdracht en schoonmaakkwaliteit levert? Dan bent u bij Hommerson Schoonmaakbedrijf aan het juiste adres.

Schoonmaakbedrijf Wijchen

Hommerson Schoonmaakbedrijf Wijchen is uw partner als het gaat om betrouwbare en kwalitatieve schoonmaak. Wij helpen u graag met de dagelijkse schoonmaak van uw pand of woning. Denkt u hierbij aan: het dweilen van de vloeren en plinten, afstoffen, het reinigen van de toiletten, maar ook de schoonmaak van de plinten.

Heeft u meer specialistische schoonmaak nodig? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Zo helpen wij u onder andere met dieptereiniging van sanitair en grootkeukens, het schoonmaken van dakgoten, reinigen van cleanrooms of meubelreiniging zoals stoelen of banken. Hommerson Schoonmaakbedrijf garandeert u wekelijks of zelfs dagelijks van een schone en frisse omgeving.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Omdat iedere ruimte en ieder object om een specifieke schoonmaak vraagt, stellen wij een op maat gemaakt werkprogramma op waarbij wij onze ervaren en opgeleide vakmensen mensen inzetten. Zo krijgt iedere ruimte de aandacht die het verdient.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de schoonmaak van verschillende sectoren zoals VVE’s, vastgoed, zorginstellingen, dagelijkse kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie of retail.

Hogedrukreiniging Wijchen

Is uw gevel verkleurd door atmosferische vervuiling, wilt u af van de graffiti of wilt u olie- en andere chemische resten verwijderd hebben? Hiermee helpen wij u ook graag. Ook voor schoonmaak waarbij een hogedrukreiniging gewenst is, staat Hommerson Schoonmaakbedrijf namelijk voor u klaar. Wij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van hogedrukwerkzaamheden en beschikken over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie. Deze verwijdert de meest grondige vervuiling moeiteloos zonder dat het milieu of uw eigendom wordt aangetast.

Contact met schoonmaakbedrijf Wijchen

Wij weten precies hoe wij u kunnen ontzorgen. Onze medewerkers nemen al uw zorgen betreft schoonmaak uit handen en zorgen dat iedere plek er weer haarfijn uitziet. Hommerson Schoonmaakbedrijf Wijchen is dan u ook graag van dienst en helpt u graag verder. Heeft u vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op