Hommerson Schoonmaakbedrijf Deventer

Hommerson Schoonmaakbedrijf Deventer begrijpt als geen anders dat uw kantoor het visitekaartje is van uw organisatie. Daarom zorgen onze goed opgeleide vakmensen voor een schone, nette en frisse ruimte. Hommerson Schoonmaakbedrijf is de partner die u zoekt voor al uw schoonmaakwerk.

Schoonmaakbedrijf Deventer

Bij Hommerson Schoonmaakbedrijf Deventer kunt u voor alle soorten schoonmaak terecht. Wij helpen u graag met de dagelijkse reiniging van uw bedrijfspand, winkel, kantoorpand en/of woning. Hierbij kunt u denken aan bureaus afnemen, toiletten reinigen, stofwissen en vloeren dweilen. Echter, ook met meer specialistisch schoonmaakonderhoud helpen wij u graag. Hieronder valt bijvoorbeeld het verwijderen van graffiti, glasbewassing, dieptereiniging van sanitair en grootkeukens en zelfs het geheel ontruimen van uw pand of woning. Wij garanderen dat u in een schone en frisse omgeving terecht komt.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Omdat iedere ruimte en ieder object om een specifieke schoonmaak vraagt, stellen wij een op maat gemaakt werkprogramma op waarbij wij de juiste mensen inzetten.

Al onze medewerkers zijn bedreven en goed opgeleide vakmensen die gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren als kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed, VVE en zorginstellingen. Dankzij onze specialisten, krijgt iedere ruimte de aandacht die het verdient.

Klik hier voor meer informatie. 

Hogedrukreiniging Deventer

Sommige werkzaamheden vragen om een meer gespecialiseerde schoonmaak waarbij een hogedrukreiniger gewenst is. Voor het verwijderen van graffiti of atmosferische vervuiling draait Hommerson Schoonmaakbedrijf haar hand niet om.

Dankzij onze jarenlange ervaring met hogedrukreiniging en hogedrukreiniger met steamPLUS functie, verwijderen wij moeiteloos de meest grondige vervuiling zonder dat het milieu of uw eigendom wordt aangetast.

Klik hier voor meer informatie.

Contact met schoonmaakbedrijf Deventer

Wij zorgen ervoor dat u altijd een schone (werk)plek heeft en weten precies hoe wij u kunnen ontzorgen. Onze medewerkers nemen al uw zorgen betreft schoonmaak uit handen. Hommerson Schoonmaakbedrijf Deventer helpt u dan ook graag verder. Heeft u vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op