Onderwijs

In het onderwijs is het van groot belang dat alles netjes en schoon is. Een schone school of kinderopvang draagt bij aan de gezondheid en veiligheid van alle gebruikers. Struikelen of uitglijden over de rommel op de grond, dat wil niemand op zijn geweten hebben. Het is belangrijk dat een allergie of astma voorkomen kan worden door een stofvrije omgeving. Iedereen functioneert beter in een schone onderwijs omgeving. En daar helpt Hommerson Schoonmaakbedrijf, scholen en kinderopvang graag een handje bij.

Een passend schoonmaakplan

Iedere school of kinderopvang heeft een andere schoonmaakbehoefte. Hoe vaak moet iets schoongemaakt worden? Hoe is de schoonmaak tijdens vakanties? Wanneer zijn er drukke momenten? Hommerson Schoonmaakbedrijf helpt u graag met het opstellen van een schoonmaakplan. De flexibele aanpak van Hommerson neemt de facilitaire taak van een school over en springt bij wanneer dat nodig is.
Naast schoonmaken probeert Hommerson ‘schoon gedrag’ te stimuleren. Schoonmakers en schoolbesturen kunnen het niet alleen. Ook de betrokkenheid van gebruikers, leerkrachten, kinderen en ouders is nodig. Handen wassen, voeten vegen, afval scheiden, opruimen en af en toe handen uit de mouwen steken hoort bij ‘normaal’ verantwoordelijk gedrag. Dit doet Hommerson door het aanbieden van gedragskaarten voor op het toilet, bij de prullenbak of in het lokaal. Hommerson ontzorgt u en uw school daar waar mogelijk is.
Wilt u meer informatie over schoonmaken bij u in het onderwijs? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
Reguliere Schoonmaak - Schoonmaakbedrijf Hommerson

Referenties

Hommerson Schoonmaakbedrijf neemt voor een groot aantal klanten schoonmaakdiensten uit handen. Wij maken dan ook diverse basisscholen en kinderdagverblijven schoon. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons klantenbestand.

Wij staan altijd voor u klaar

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Wij helpen u graag verder. Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op