Hommerson Schoonmaakbedrijf Elst

Een resultaatgerichte aanpak en het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening; dat is Hommerson Schoonmaakbedrijf Elst. Als betrouwbare zorgverlener staan onze professionals elke dag voor u klaar om u te voorzien van een schone, nette en frisse ruimte. 

Schoonmaakbedrijf Elst

Hommerson Schoonmaakbedrijf Elst is een betrouwbare partner die betrokken is bij uw opdracht. Onze medewerkers helpen u graag met de dagelijkse schoonmaak van uw kantoorpand en/of woning. Denk hierbij aan het reinigen van toiletten, stofwissen, vloeren dweilen of plinten schoonmaken. Ook voor meer specialistisch schoonmaakonderhoud helpt Hommerson Schoonmaakbedrijf u graag. Zo zijn wij gespecialiseerd in onder andere het verwijderen van graffiti, glasbewassing, dieptereiniging van sanitair en zelfs het geheel ontruimen van uw pand of woning. Bekijk onder dienstverlening wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Hommerson Schoonmaakbedrijf Elst houdt dagelijks kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed en VVE en zorginstellingen schoon.

Omdat ieder object en/of ruimte vraagt om een andere manier van schoonmaken, stellen wij een op maat gemaakt werkprogramma op. Vanuit die strakke planning worden, zetten wij onze ervaren en opgeleide vakmensen in.

Hogedrukreiniging Elst

Als u kampt met meer specifieke schoonmaakklussen waarbij een hogedrukreiniger gewenst is, kunt u bij ons terecht. Sommige vervuiling vraagt om een iets grondigere aanpak.

Hommerson Schoonmaakbedrijf heeft ruime ervaring met het uitvoeren van hogedrukwerkzaamheden en beschikken over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie. Hiermee verwijderen wij de meest grondige vervuiling moeiteloos zonder dat het uw eigendom aangetast. Dit is niet alleen effectief, maar ook nog eens milieuvriendelijk en MVO.

Contact met schoonmaakbedrijf Elst

Met ruim veertig jaar ervaring in de schoonmaakbranche, weten wij als geen ander hoe wij u kunnen ontzorgen. Onze medewerkers weten van wanten en zorgen altijd voor een schone, nette en frisse (kantoor)ruimte. Wij zijn u dan ook graag van dienst. Heeft u een vraag over onze diensten, een specifieke schoonmaakwens of een vraag over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op