Specialistische schoonmaak

Naast onze reguliere schoonmaakdiensten biedt Hommerson Schoonmaakbedrijf ook specialistische schoonmaak aan waarmee wij u graag van dienst zijn. Wij beschikken over deskundige werknemers, de juiste ervaring en apparatuur om de meest uiteenlopende specialistische diensten uit te voeren. We bekijken samen met u of we aan uw wensen kunnen voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van onze meest voorkomende specialistische diensten:

Calamiteitendiensten

Een calamiteit is over het algemeen een term voor een niet-verwachte gebeurtenis. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan brand of een hevige lekkage. Water-, brand- of roetschade brengt dan ook veel overlast met zich mee. Hommerson Schoonmaakbedrijf  is al jaren gespecialiseerd in dergelijke situaties en neemt u graag de zorg uit handen. Wij bieden calamiteitendiensten aan waardoor uw probleem snel wordt aangepakt

Cleanrooms

Afgelopen dertig jaar zijn het aantal cleanrooms enorm toegenomen. Dit heeft vooral te maken met strengere kwaliteitseisen van de industriële branche. Cleanrooms beschermen ruimtes en producten en vragen daarom regelmatig om een schoonmaakbeurt. Omdat het een zeer zuivere werkomgeving betreft, is er kennis en expertise nodig om deze werkzaamheden uit te voeren.  Hommerson Schoonmaakbedrijf biedt u een helpende hand bij de schoonmaak van cleanroom. Onze medewerkers houden zich te allen tijde aan de procedures die horen bij het werken in een cleanroom; ze dragen speciale kleding en géén make-up.

Reiniging okni’s, luchtroosters, luchtventielroosters, airco’s

Het is belangrijk om okni’s, luchtroosters , luchtventielroosters en airco’s regelmatig te reinigen. Door recirculatie van de lucht hecht vervuiling zich namelijk aan de koelvectoren en roosters, waardoor er gebrek aan ventilatie of een vervuilt ventilatiesysteem kan ontstaan. Hommerson Schoonmaakbedrijf verhelpt dit met de juiste technieken en materialen. Onze medewerkers doorlopen diverse stappen om een succesvolle luchtbehandeling uit te voeren waardoor het binnenklimaat weer gezond is.

Computerreiniging

Als het aankomt op de schoonmaak van werplekken, wordt er niet meteen aan de schoonmaak van computers gedacht. Echter, vervuilde computerschermen leiden sneller tot vermoeidheid van de ogen en vieze toetsenborden en computermuizen kunnen zelfs een verkoudheid en huidirritaties veroorzaken. Daarom is het belangrijk dat ook computers regelmatig gereinigd worden. Hommerson Schoonmaakbedrijf biedt gespecialiseerde dienstverlening in computerreiniging. Door gebruik te maken van een zelfreinigende coating krijgen bacteriën minder kans om zich op een toetsenbord te nestelen.

Dieptereiniging raambekledingen zoals gordijnen, zonwering, lamellen en jaloezieën

Gordijnen, zonweringen, lamellen en jaloezieën zijn onderdelen die ongemerkt snel vuil kunnen worden. Om ervoor te zorgen dat zowel de binnen- als buitenkant van het gebouw weer een frisse uitstraling heeft, voeren wij een effectieve schoonmaakbehandeling uit. Dit doen wij door een combinatie van glasbewassing en dieptereiniging van raambekleding.  Indien gewenst kunnen wij ook een beschermende of brandwerende laag aanbrengen.

Dieptereiniging grootkeukens

Een keuken is een belangrijk onderdeel van uw huis of bedrijf. Deze dient dan ook goed schoon gehouden te worden. Er zijn echter diverse plekken in de keuken die moeilijker te bereiken zijn of simpelweg niet direct in het zicht liggen. Denk hierbij aan plekken achter keukenapparatuur of binnen het afzuigsysteem. Hommerson Schoonmaakbedrijf heeft ervaring met dieptereiniging van (groot)keukens. Wij reinigen uw keuken met speciale producten waardoor vervuiling als vetresten weer opgelost worden.

Dieptereiniging sanitair

Net als keukens hebben sanitaire ruimtes ook plekken die minder zichtbaar zijn en na verloop van tijd vervuild raken. Dieptereiniging van sanitaire ruimtes biedt oplossing voor dit probleem. Wij doen dit door uw sanitair te reinigen met een fantomat machine. Met deze machine schuimen wij de sanitaire ruimtes in en spuiten het met dezelfde machine ook weer schoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat alle vervuiling zoals vetresten en zeepresiduen verdwijnen.

Meubelreiniging zoals stoelen en banken

Kantoormeubilair wordt intensief gebruikt.  Stoelen of banken raken na verloop van tijd dan ook vervuild. Wij begrijpen dat u uw collega’s of bezoekers een schone plek wilt aanbieden. Hommerson Schoonmaakbedrijf biedt daarom verschillende methodes aan om uw meubilair te reinigen.  Bijvoorbeeld met een sproei-extractiemachine of stoomreinigingsapparaat.

Plaag- en ongediertebestrijding

Het komt wel eens voor dat mensen hinder ondervinden van plaag en ongedierte zoals muizen, spinnen en marters. Wanneer dit het geval is, wilt u het natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Hommerson schoonmaakbedrijf is hiervoor de partner die u zoekt. Wij gebruiken de juiste technieken en producten, die eveneens voldoen aan de richtlijnen op het gebied van milieubewustzijn, om ongedierte te bestrijden.

Wand- en plafondreiniging

Wanden en plafonds kunnen door de jaren heen vervuild raken bijvoorbeeld door nicotine-aanslag. Hommerson Schoonmaakbedrijf kan dit gemakkelijk voor u reinigen. Wij maken hiervoor gebruik van een specialistische stofzuiger. Afhankelijk van het materiaal van uw wand of plafond wordt er gekozen voor alleen stofzuigen of eveneens een natte reinigingsmethode.

Gehele ontruiming van een woning of openbare ruimte

Een ontruiming van een woning of openbare ruimte kan verschillende oorzaken hebben: er is bijvoorbeeld iemand overleden, er is sprake van uitzetting of op advies van de brandweer moet een openbare ruimte worden leeggehaald.  Daarnaast vindt er soms een ontruiming plaats om de toetreding van krakers te voorkomen. Bij Hommerson schoonmaakbedrijf bent u of zijn incassobureaus, voor de gehele ontruiming van een woning aan het juiste adres. Naar aanleiding van wat de klant wil, ontruimen wij de ruimte. Ons team is onder andere verantwoordelijk voor het opruimen, het afvoeren van het afval en het schoonmaken van de inboedel.

Opleveringsschoonmaak

Wanneer een woning opnieuw wordt opgeleverd door een bouwbedrijf, vindt er vrijwel altijd een opleveringsschoonmaak plaats. Hiervoor kunt u Hommerson Schoonmaakbedrijf inzetten. Ook verzorgen wij de schoonmaak voor interieurbouwers, projectontwikkelaars of na een verbouwing voordat het gebouw gebruiksklaar wordt gemaakt. Dit soort schoonmaak kan variëren van puinruimen tot specifieke schoonmaak  van vloeren, ramen, richels, gevels en sanitair.

Onze dienstverleningen

Naast regulier schoonmaakonderhoud, bieden we nog veel meer diensten aan. Bekijk hieronder onze diverse diensten.

Vragen over specialistische schoonmaak?

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? We helpen u graag verder. Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op