Hommerson Schoonmaakbedrijf Veenendaal

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Veenendaal die gespecialiseerd is in verschillende soorten schoonmaakwerk? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Hommerson aan het juiste adres. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij u graag van dienst.

Schoonmaakbedrijf Veenendaal

Hommerson Schoonmaakbedrijf Veenendaal is een betrouwbare partner die schoonmaakkwaliteit levert en betrokken is bij uw opdracht. Wij helpen u graag met de dagelijkse schoonmaak van uw kantoorpand en/of woning. Van het reinigen van de toiletten en afstoffen van o.a. meubilair tot het dweilen van de vloeren en plinten schoonmaken. Maar ook voor meer specialistisch schoonmaakonderhoud kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van graffiti, glasbewassing, dieptereiniging van sanitair en grootkeukens en zelfs het geheel ontruimen van uw pand of woning. Hommerson Schoonmaakbedrijf garandeert u wekelijks of zelfs dagelijks een schone, frisse en werkzame omgeving.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Omdat iedere ruimte en ieder object om een specifieke schoonmaak vraagt, stellen wij een op maat gemaakt werkprogramma op waarbij wij de juiste mensen inzetten. Al onze medewerkers zijn bedreven en opgeleide vakmensen die gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren als het schoonhouden van kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed, VVE en zorginstellingen. Dankzij onze specialisten, krijgt iedere ruimte de aandacht die het verdient.

Hogedrukreiniging Veenendaal

Sommige klussen vragen om een meer gespecialiseerde schoonmaak. Is uw dakgoot verstopt, heeft u last van ongedierte of wilt u olie- en andere chemische resten verwijderd hebben? Ook voor specialistische reinigingsdiensten, waarbij bijvoorbeeld een hogedrukreiniger gewenst is, draait Hommerson Schoonmaakbedrijf haar hand niet om. Dankzij onze ervaring met hogedrukreiniging en hogedrukreiniger met steamPLUS functie, verwijderen wij moeiteloos de meest grondige vervuiling zonder dat het milieu of uw eigendom wordt aangetast.

Contact met schoonmaakbedrijf Veenendaal

Wij weten precies hoe wij u kunnen ontzorgen. Onze medewerkers nemen al uw zorgen betreft schoonmaak uit handen en zorgen ervoor dat iedere plek er weer haarfijn uitziet. Hommerson Schoonmaakbedrijf Veenendaal helpt u dan ook graag verder. Heeft u vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op