Al ruim 40 jaar een begrip

Hommerson Schoonmaakbedrijf is in 1978 opgericht, toen vader Hommerson begon als glazenwasser. Het team groeide al snel uit tot zes glazenwassers die zich vooral richtten op particulieren. Dit veranderde toen vader gevraagd werd om de Van Löben Selsschool schoon te maken.

Moeder en kinderen Richard en Nancy Hommerson hielpen gezamenlijk mee de school schoon te houden. Dit was het begin van het succesvolle schoonmaakbedrijf Hommerson. Na de Van Löben Selsschool volgden diverse scholen in de buurt. Ook kantoren en zorginstellingen klopten aan bij het schoonmaakbedrijf.

Richard en Nancy Hommerson

Een hecht familiebedrijf

In 2002 namen de kinderen Richard en Nancy het bedrijf over. Onder Richard en Nancy heeft Hommerson Schoonmaakbedrijf een grote professionaliseringsslag gemaakt. Het bedrijf werd verder geautomatiseerd. Ook kreeg Hommerson een ISO-certificering; deze certificering waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

Bij alles wat Hommerson Schoonmaakbedrijf doet, denken ze om het milieu. Tot de dag van vandaag is Hommerson Schoonmaakbedrijf nog steeds een hecht familiebedrijf waarbij een goede sfeer en samenwerking hoog in het vaandel staan. Met een grote groep tevreden klanten, waarvan sommigen al wel 30 jaar, is het schoonmaakbedrijf een begrip in de wijde omgeving van Arnhem.

Wilt u ook samenwerken met Hommerson Schoonmaakbedrijf?
Neem dan contact op voor het maken voor een afspraak!

Missie

“Uitblinken door facilitaire zorg over te nemen van de klant.” Dit lukt ons door een dienstverlening te bieden die meegroeit, inspeelt op actuele ontwikkelingen, betrouwbaar is en uitgevoerd wordt door vakmensen.

Hommerson Schoonmaakbedrijf: 'Betrouwbaar schoon'

Visie

Hommerson Schoonmaakbedrijf wil haar activiteiten uitbreiden en een nog groter begrip worden in de wijde omgeving van Arnhem. Met een resultaatgerichte aanpak, een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening én zorg voor het milieu presenteert Hommerson Schoonmaakbedrijf zich als een betrouwbare zorgverlener die zich met op maat gemaakte schoonmaak weet te onderscheiden van haar concurrenten.

Wij helpen u graag!


Hommerson Schoonmaakbedrijf staat voor betrouwbaar schoon. Wij helpen u dan ook graag met al uw schoonmaakwensen. Ons team van specialisten staat dagelijks voor u klaar. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op