Schoonmaaklocaties

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in de dat volledig betrokken is bij uw schoonmaakwerk? Hommerson Schoonmaakbedrijf heeft schoonmaaklocaties in de provincies Gelderland, Utrecht en Overijssel. Met ruim veertig jaar ervaring zijn wij u graag van dienst. Onze opgeleide vakmensen zorgen altijd voor een schone, nette en frisse ruimte.

Ieder bedrijf heeft zijn eigen schoonmaakwensen. Als sectorspecialist weten we dat de schoonmaakbehoefte van onze klanten op diverse Schoonmaaklocaties lang niet altijd het zelfde is. Trends en ontwikkelingen zorgen voor andere inzichten en nieuwe samenwerkingsvormen. De toenemende vraag om flexibiliteit vanuit coronatijd, duurzaamheid, gastbeleving en hybride werken zijn bijvoorbeeld actuele onderwerpen. Daarom begint schoonmaken bij Hommerson Schoonmaakbedrijf altijd met het inventariseren van uw behoeften. Zo krijgt u de schoonmaak die past bij uw omgeving en processen.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in de sectoren kantoor, onderwijs, recreatie & sport, retail, vastgoed & VVE en in de zorgsector.

Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden op diverse Schoonmaaklocaties zijn wij u ook graag van dienst bij specialistische schoonmaak, zoals calamiteitendiensten, cleanrooms, ventilatiesystemen, computerreiniging, raambekledingen, grootkeukens, sanitair, meubelen, plaag- en ongediertebestrijding, wand en planfond, ontruiming pand, opleveringsschoonmaak, hogedruk reiniging, vloeronderhoud, coronabestrijding en glas en gevelonderhoud.

Wilt u een schoonmaakpakket dat past bij uw wensen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en u een passend voorstel te doen.

Wij helpen u graag!


Hommerson Schoonmaakbedrijf staat voor betrouwbaar schoon. Wij helpen u dan ook graag met al uw schoonmaakwensen. Ons team van specialisten staat dagelijks voor u klaar. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op