Onze dienstverleningen

Een schone omgeving – of dat nou op kantoor, in een appartementencomplex of een winkel is – is ontzettend belangrijk. Bij Hommerson Schoonmaakbedrijf weten we van wanten. We leveren veel verschillende diensten, wij lichten graag onze dienstverleningen toe!

Het schoonhouden van sanitair valt uiteraard onder onze dienstverlening. Hommerson Schoonmaakbedrijf is daarnaast leverancier van een uitgebreid assortiment sanitaire benodigdheden.

Hommerson Schoonmaakbedrijf biedt ook een technische dienstverlening aan. Voor kleine reparaties en klussen waar u geen tijd voor heeft, doet u een beroep op onze technische dienstverlening.

Een schone vloer is hét visitekaartje voor een bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in de schoonmaak van verschillende soorten vloeren, die dagelijks, wekelijks of periodiek gereinigd dienen te worden.

Een schoon pand draagt niet alleen bij aan een fris imago, het gaat ook langer mee. Een goede reden om ook de zorg voor de buitenkant van uw pand aan ons over te laten. We doen het met plezier.

Wij beschikken over deskundige medewerkers, de juiste ervaring en apparatuur om specialistische diensten uit te voeren. We kijken natuurlijk samen met u of we aan uw wensen kunnen voldoen.

Met de steamPLUS techniek wordt water onder hogedruk ‘oververhit’ waardoor er stoom ontstaat met een temperatuur van +/- 150 °C. Deze stoom wordt onder hoge druk op het oppervlak gespoten wat zorgt voor een uitstekende reiniging.

Reguliere schoonmaak heeft betrekking op taken die wekelijks of zelfs dagelijks uitgevoerd dienen te worden. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitvoeren van reguliere schoonmaakklussen.

Omdat een schone omgeving voor iedereen van belang is, bieden wij naast reguliere en specialistische schoonmaak ook huishoudelijke ondersteuning (WMO) aan.

Wij staan altijd voor u klaar

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Wij helpen u graag verder. Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op