Glasbewassing en gevelreiniging

Uiteraard verzorgen wij ook uw glas en gevelonderhoud. Een schoon pand draagt bij aan een fris imago, maar gaat ook langer mee. Glas en gevels raken in de loop van de tijd vervuild door onder meer weersinvloeden, stof in de lucht, zure regen, algen en mossen.

Een reden om ook de zorg voor de buitenkant van uw pand aan ons over te laten. Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Glasbewassing

Glas en gevels raken in de loop van de tijd vervuild door onder meer weersinvloeden, stof in de lucht, zure regen, algen en mossen. Het schoonmaken van de buitenkant van uw bedrijfspand  zoals het glas- en gevelonderhoud, kunt u met een gerust hart aan Hommerson schoonmaakbedrijf  over te laten. Aangezien glasbewassing een écht vak is, zetten wij uitsluitend gecertificeerde werknemers in die werken met goedgekeurde materialen.

Wij werken volgens de Arbo-regelgeving en onze medewerkers zijn allen VCA gecertificeerd. De glasbewassing wordt op een traditionele manier (met ladder/steiger) uitgevoerd en ondersteund met een hoogwerker of Tuckerpole systeem. Bij het gebruik van een Tuckerpole systeem wordt er met een telescopische reinigingsborstel en gedemineraliseerd water gewerkt. Tijdens het reinigen van de ramen nemen onze medewerkers ook graag de dakgoten mee voor een schoonmaakbeurt. Bij herfstachtig weer kunnen dakgoten namelijk sneller verstopt raken, waardoor er lekkages kunnen ontstaan.

Gevelreiniging

Onze goed opgeleide medewerkers kunnen diverse werkzaamheden op het gebied van gevelreiniging voor u verzorgen, zoals onder andere:

 • Hogedrukreiniging van gevels
  Atmosferische vervuiling is verantwoordelijk voor de vervuiling van gevels. Door onder andere uitlaatgassen komt er een grauwe waas op de gevel te liggen, wat uw pand een minder mooi aanzien geeft.
   
 • Verwijderen graffiti
  Graffiti komt op vele plekken in het straatbeeld voor; bedrijfspanden, winkels, bushokjes, scholen. Waar de een het kunst noemt, wil de ander het liever verwijderd hebben. Wij verwijderen de graffiti teksten en/of tekeningen zonder dat hier chemische of afbijtmiddelen aan te pas komen. 
 • Vuil- en vochtwerende coating aanbrengen
  Om uw pand zo goed mogelijk te beschermen, kunnen wij en vuil- en vochtwerende coating aanbrengen. Hierdoor blijft uw pand langer mooi.
 • Impregneren van ruwe of poreuze materialen

Onze dienstverleningen

Naast regulier schoonmaakonderhoud, bieden we nog veel meer diensten aan. Bekijk hieronder onze diverse diensten.

Vragen over glasbewassing en gevelreiniging?

Heeft u vragen over deze diensten en bijbehorende prijzen? We helpen u graag verder. Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op