Hommerson Schoonmaakbedrijf Westervoort

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Westervoort dat volledig betrokken is bij uw opdracht en schoonmaakkwaliteit levert? Bij Schoonmaakbedrijf Hommerson bent u voor alle soorten schoonmaak aan het juiste adres.

Schoonmaakbedrijf Westervoort

Hommerson Schoonmaakbedrijf Westervoort is uw partner als het gaat om betrouwbare en kwalitatieve schoonmaak. Wij helpen u graag met de dagelijkse schoonmaak van uw pand of woning. Hierbij kunt u denken aan: het reinigen van de toiletten, afstoffen, het dweilen van de vloeren en plinten schoonmaken. Maar ook voor meer specialistisch schoonmaakonderhoud en dieptereiniging van sanitair en grootkeukens, het schoonmaken van dakgoten, reinigen van cleanrooms of meubelreiniging zoals stoelen of banken, kunt u bij ons terecht.

Hommerson Schoonmaakbedrijf garandeert u wekelijks of zelfs dagelijks van een schone en frisse omgeving.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Onze medewerkers zijn ervaren en opgeleide vakmensen die gespecialiseerd zijn in de schoonmaak van verschillende sectoren zoals VVE’s, vastgoed, zorginstellingen, dagelijkse kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie of retail. Omdat iedere ruimte en ieder object om een specifieke schoonmaak vraagt, stellen wij een op maat gemaakt werkprogramma op waarbij wij de juiste mensen inzetten. Zo krijgt iedere ruimte de aandacht die het verdient.

Hogedrukreiniging Westervoort

Heeft u meer specialistische schoonmaak nodig omdat u af wilt van de graffiti of kauwgomresten of wilt u uw met onkruid bezaaide (bedrijfs)tuin schoon hebben? Ook voor schoonmaak waarbij een hogedrukreiniging gewenst is, staat Hommerson Schoonmaakbedrijf graag voor u klaar. Wij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van hogedrukwerkzaamheden en beschikken over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie. Deze verwijdert de meest grondige vervuiling moeiteloos zonder dat het milieu of uw eigendom wordt aangetast.

Contact met schoonmaakbedrijf Westervoort

Wij weten precies hoe wij u kunnen ontzorgen. Onze medewerkers nemen al uw zorgen betreft schoonmaak uit handen en zorgen dat iedere plek er weer haarfijn uitziet. Hommerson Schoonmaakbedrijf Westervoort is dan u ook graag van dienst en helpt u graag verder. Heeft u vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op