Reguliere schoonmaak

Reguliere schoonmaak heeft betrekking op taken die wekelijks of zelfs dagelijks uitgevoerd dienen te worden. Hierbij kunt u denken aan stofwissen, vloeren dweilen, plinten afnemen, toiletten reinigen of vensterbanken schoonmaken. Bij deze klussen komt echter meer kijken dan u mogelijk denkt. Onze medewerkers helpen u dan ook graag bij het uitvoeren van reguliere schoonmaakklussen.

Hommerson Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in de reguliere schoonmaak bij onder andere (grote en kleine) kantoren, onderwijs, retail, zorg, vastgoed en vve en recreatie en sport.

Reguliere Schoonmaak - Schoonmaakbedrijf Hommerson

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Binnen Hommerson Schoonmaakbedrijf staat betrouwbaarheid en kwaliteit voorop. Wij voorzien u dan ook ten alle tijden van een zeer schone woon- of werkomgeving. Dankzij onze korte communicatielijnen zowel intern als extern, spelen wij snel op in situaties.

Tevens bieden wij u met dank aan onze duidelijke procedures, uitstekende materialen én de zorg voor het milieu een professionele en kwalitatief goede schoonmaak aan. Onze medewerkers zijn representatief, gastvrij en gemotiveerd. Ook streven wij ernaar om onze medewerkers niet alleen een facilitaire rol te geven, maar ook een hospiterende rol. Dit houdt in dat ze met u meedenken en een pro-actieve houding aannemen.

Onze dienstverleningen

Naast regulier schoonmaakonderhoud, bieden we nog veel meer diensten aan. Bekijk hieronder onze diverse diensten.

Vragen over reguliere schoonmaak?

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? We helpen u graag verder.
Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op