Reguliere Schoonmaak

Home/Reguliere Schoonmaak
Reguliere Schoonmaak 2018-12-19T13:55:18+00:00

Stofwissen,  vloeren dweilen, plinten afnemen, toiletten reinigen of vensterbanken schoonmaken. Een van de vele taken die dagelijks, wekelijks of op de door u gekozen momenten onderdeel zijn van de reguliere schoonmaak.

Centraal hierbij staan betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. Korte communicatielijnen, zowel intern als extern, zorgen voor een snelle en flexibele aanpak in elke situatie. Onze duidelijke procedures, uitstekende materialen én de zorg voor het milieu garanderen u altijd een professionele en kwalitatieve schoonmaak.

Gastvrij en gemotiveerd schoonmaakpersoneel

Onze medewerkers zijn representatief,  gastvrij, goed opgeleid en gemotiveerd. Medewerkers die weten in te spelen op uiteenlopende situaties en die wij dan ook graag inzetten bij bijvoorbeeld de dagschoonmaak. Hierbij nemen ze naast de faciliterende rol ook een hospiterende rol op zich door mee te denken en zich proactief op te stellen.

Vragen over reguliere schoonmaak?

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Ik help u graag verder. Neem contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nancy Hommerson
Nancy Hommerson