Sanitaire benodigdheden

Het schoonhouden van uw sanitair valt uiteraard onder onze schoonmaakdienstverlening. Echter, Hommerson schoonmaakbedrijf is daarnaast ook leverancier van een uitgebreid assortiment van sanitaire benodigdheden. Onder sanitaire voorzieningen verstaan wij toiletpapier, papieren handdoeken, zeep, luchtverfrissers en dispensers. Tevens leveren wij ook toiletrolautomaten, handdroogsystemen, zeepautomaten, luchtverfrissers en hygiënecontainers.

Er is natuurlijk niets vervelender dan dat u, uw personeel of klanten daarin onverwachts misgrijpen. Een continu aangevulde sanitaire voorziening is daarom een must.

Altijd voorzien van een aangevulde en frisse sanitaire voorziening
Wij adviseren u dan ook graag over de inrichting van sanitaire voorzieningen. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Breed assortiment schoonmaakartikelen

Een extra service die wij aanbieden is het leveren van diverse producten met betrekking tot de schoonmaak en hygiëne zoals papieren handdoekjes, toiletpapier, zeep, enz. U kunt uw bestelling eenvoudig aan ons doorgeven en ons streven is om binnen 48 uur te leveren.

Onze dienstverleningen

Naast regulier schoonmaakonderhoud, bieden we nog veel meer diensten aan. Bekijk hieronder onze diverse diensten.

Vragen over onze sanitaire benodigdheden?

Heeft u vragen over onze sanitaire benodigdheden en bijbehorende prijzen? We helpen u graag verder. Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op