Hommerson Schoonmaakbedrijf Zevenaar

Betrouwbaar en volledig betrokken bij uw opdracht; dat is Hommerson Schoonmaakbedrijf Zevenaar. Wij begrijpen dat uw kantoor hét visitekaartje is van uw organisatie. Daarom zorgen onze opgeleide vakmensen voor een schone, nette en frisse ruimte. Hommerson Schoonmaakbedrijf is de partner die u zoekt voor al uw schoonmaakwerk.

Schoonmaakbedrijf Zevenaar

Bij Hommerson Schoonmaakbedrijf Zevenaar bent u voor alle soorten schoonmaak aan het juiste adres. Met een team van professionele schoonmakers helpen wij u graag met uw dagelijkse of wekelijkse schoonmaak. Denkt u hierbij aan bureaus afnemen, toiletten reinigen, stofwissen of vloeren dweilen.

Buiten het reguliere schoonmaakonderhoud kunt u behoefte hebben aan specialistische reiniging. Hommerson Schoonmaakbedrijf Zevenaar heeft de deskundigheid, ervaring en apparatuur voor de meest uiteenlopende diensten zoals wand- en plafondreiniging, dieptereiniging van raambekledingen, sanitair en grootkeukens of dakgoten schoonmaken. Wij garanderen dat u in een schone en frisse omgeving terecht komt.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Omdat iedere ruimte, sector en object om een ander soort schoonmaak vraagt, stellen wij een op maat gemaakt werkprogramma op en zetten wij de juiste mensen in. Onze medewerkers zijn ervaren en opgeleide vakmensen die gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren als dagelijkse kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed, VVE en zorginstellingen.

Hogedrukreiniging Zevenaar

Hommerson Schoonmaakbedrijf Zevenaar staat voor betrouwbaar schoon. Dus ook als u kampt met meer specifieke schoonmaakklussen, waarbij een hogedrukreiniger gewenst is, kunt u bij ons terecht. Sommige vervuiling vraag namelijk om een iets grondigere aanpak. Wij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van hogedrukwerkzaamheden en beschikken over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie. Hiermee verwijderen wij de meest grondige vervuiling moeiteloos zonder dat het uw eigendom aangetast. Dit is niet alleen effectief, maar ook nog eens milieuvriendelijk en MVO.

Contact met schoonmaakbedrijf Zevenaar

Wij weten precies hoe wij u kunnen ontzorgen. Onze medewerkers nemen al uw zorgen betreft schoonmaak uit handen en zorgen dat iedere plek er weer haarfijn uitziet. Hommerson Schoonmaakbedrijf Wijchen is dan u ook graag van dienst en helpt u graag verder. Heeft u vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op