Certificeringen en keurmerken

Hommerson Schoonmaakbedrijf vindt het belangrijk te doen wat zij beloven: een betrouwbare dienstverlening leveren. De behaalde certificeringen en keurmerken geven u als klant die extra zekerheid evenals de goed geschoolde medewerkers. Iedere medewerker dient zijn Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te kunnen overhandigen en is verplicht de vakopleiding van SVS te volgen.

Voor meer informatie: ISO 14001, ISO 9001, Keurmerk Schoon, VCA.

De certificaten en keurmerken van Hommerson Schoonmaakbedrijf:

Kwaliteit

Bij Hommerson zijn we trots op onze certificeringen en keurmerken. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze medewerkers de kwaliteit, waar wij voor staan, leveren. Daarom stimuleren wij ze de cursus Vak geschoold Schoonmaker van het SVS te volgen. Deze geeft kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van schoonmaakonderhoud, en levert een officieel erkend diploma op.

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Hierbij verklaart Hommerson Schoonmaakbedrijf de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de schoonmaak- en glazenwasserbranche in de organisatie toe te passen. Hommerson Schoonmaakbedrijf fungeert zowel in de rol van opdrachtgever als werkgever. De kernwoorden hierbij zijn: zorgvuldig, sociaal, transparant en controleerbaar.

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Vragen over Hommerson Schoonmaakbedrijf

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? We helpen u graag verder. Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op