Certificeringen en keurmerken

Hommerson Schoonmaakbedrijf vindt het belangrijk te doen wat zij beloven: een betrouwbare dienstverlening leveren. De behaalde certificeringen en keurmerken geven u als klant die extra zekerheid evenals de goed geschoolde medewerkers. Iedere medewerker dient zijn Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te kunnen overhandigen en is verplicht de vakopleiding van SVS te volgen.

Voor meer informatie: ISO 14001, ISO 9001, Keurmerk Schoon, VCA.

De certificaten en keurmerken van Hommerson Schoonmaakbedrijf:

ISO 9001 is een kwaliteitsmanagementsysteem dat ons helpt om processen te stroomlijnen, risico’s te beheren en klanttevredenheid te verbeteren. Door te voldoen aan de eisen van ISO 9001, hebben we procedures en richtlijnen geïmplementeerd om consistentie en efficiëntie in al onze activiteiten te waarborgen. Dit omvat het vaststellen van heldere doelstellingen, het regelmatig evalueren, en het luisteren naar de feedback van klanten om onze processen voortdurend te verbeteren.

Als ISO 9001-gecertificeerd bedrijf streven we naar excellentie in alles wat we doen. We zijn toegewijd aan het leveren van diensten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Deze certificering is een bevestiging van onze inzet om voortdurend te verbeteren en onze klanten te voorzien van de best mogelijke ervaring.

ISO 14001 is een milieumanagementsysteem dat ons helpt om milieurisico’s te identificeren, te beheersen en te verminderen, en tegelijkertijd onze milieu-impact te minimaliseren. Als ISO 14001-gecertificeerd bedrijf hebben we procedures geïmplementeerd om ons milieubeleid en onze doelstellingen te definiëren, milieuprestaties te monitoren, wettelijke vereisten na te leven en voortdurend te streven naar verbetering.

Door onze ISO 14001-certificering kunt u erop vertrouwen dat wij ons inzetten voor milieubescherming en duurzaamheid in alles wat we doen. Wij streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren en tegelijkertijd hoogwaardige diensten te leveren die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en bijdragen aan een gezondere planeet voor iedereen.

Door middel van ISO9001 & ISO14001-certificering laten organisaties aan klanten zien dat zij veel waarde hechten aan hoge kwaliteit, het milieu en continue verbetering

Hier vindt u onze beleidsverklaring.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid(VGM) en Milieu Checklist Aannemers. Het certificaat is bedoeld om mensen veiliger te laten werken en zodoende de kans op bedrijfsongevallen tot een minimum te beperken. Het VCA*-certificaat voldoet aan de strenge eisen die in de Europese normen zijn vastgesteld. Kijk voor meer informatie op www.vca.nl.

Met onze VCA-certificering kunt u erop vertrouwen dat veiligheid en gezondheid integraal zijn in al onze werkzaamheden. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten/diensten op een veilige en verantwoorde manier. Samen kunnen we een veilige werkomgeving creëren en bijdragen aan een betere wereld voor iedereen.

Het keurmerk Schoonmakend Nederland staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de schoonmaak- en glazenwassersbranche. We worden  jaarlijks door een onafhankelijke instelling getoetst op de keurmerkeisen. Als lid van schoonmakend Nederland dienen we ons te houden aan strenge eisen op het gebied van de financiële en personele administratie, arbeidsvoorwaarden, Code Verantwoordelijk Marktgedrag en de schoonmaakspecifieke eisen.

Bekijk de onderstaande animatie, gepresenteerd door Schoonmakend Nederland, en ontdek waarom wij de juiste keuze zijn voor uw schoonmaakbehoeften. Klik hier om de animatie te bekijken

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Partijen die de Code ondertekenen zetten zich in voor een goede samenwerking tussen de verschillende marktpartijen en het verbeteren van de verhoudingen binnen de schoonmaakbranche. Een onderdeel hiervan is dat ondertekenaars een zelfverklaring opstellen.

Hier vindt u onze zelfverklaring.

Voor meer informatie over de code kijk op: www.codeverantwoordelijkmarktgedrag.nl

Vragen over Hommerson Schoonmaakbedrijf

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? We helpen u graag verder. Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op