Hogedrukreiniging

Naast onze reguliere schoonmaakwerkzaamheden, bieden wij ook specialistische schoonmaak aan zoals hogedrukreiniging. Sommige vervuiling vraagt namelijk om een iets grondigere aanpak, waarbij hogedrukreiniging gewenst is. Hommerson Schoonmaakbedrijf heeft ruime ervaring met het uitvoeren van hogedrukwerkzaamheden en beschikt over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie.

Met de steamPLUS techniek wordt water onder hogedruk ‘oververhit’ waardoor er stoom ontstaat met een temperatuur van +/- 150 °C. Deze stoom wordt onder hoge druk op het oppervlak gespoten wat zorgt voor een uitstekende reiniging. Het gebruik van steamPLUS is niet alleen effectief, het is ook nog eens milieuvriendelijk en MVO. Er komen geen chemische reinigings- of afbijtmiddelen aan te pas, er is een brandstofbesparing van 35% (ten op zichte van reinigen met hogedruk-warmwater), een waterbesparing van 60% en zeer lage Co2-emissie.

Graffiti verwijderen

Graffiti komt op vele plekken in het straatbeeld voor; bedrijfspanden, winkels, bushokjes, scholen. Waar de een het kunst noemt, wil de ander het liever verwijderd hebben.

Wij kunnen u helpen met onze hogedrukreiniging en verwijderen de graffiti teksten en tekeningen zonder dat hier chemische of afbijtmiddelen aan te pas komen.

Mossen en algen verwijderen

Groene aanslag op tegels is een veelvoorkomend ‘probleem’. Doordat mossen en algen water vasthouden, wordt het probleem verergerd.

Dankzij onze hogedrukreiniging met steamPLUS functie zorgt het stoom voor de verwijdering van mossen en algen op een natuurlijk manier.

Atmosferische vervuiling

Atmosferische vervuiling is verantwoordelijk voor de vervuiling van gevels. Door onder andere uitlaatgassen komt er een grauwe waas op de gevel te liggen, wat zorgt voor een minder charmante uitstraling.

Wij helpen u graag met het verwijderen van atmosferische vervuiling door middel van gevelreiniging. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met het materiaal van de gevel.

Roet verwijderen

Roet kan ontstaan door bijvoorbeeld brandschade. Het verwijderen van roet is een lastige klus en vraagt om een specialistische aanpak.

Hommerson Schoonmaakbedrijf heeft diverse medewerkers in dienst die hierin gespecialiseerd zijn.

Kauwgom verwijderen

De straten zitten er vol mee: kauwgom. Dit komt het straatbeeld en milieu niet ten goede.

Kauwgom blijft met gemak namelijk jaren zitten, maar dankzij onze reinigingstechniek kunnen wij in zeer korte tijd de kauwgom van uw stoep, gazon of andere oppervlakte probleemloos verwijderen.

Olie- en chemische resten schoonmaken

Hommerson Schoonmaakbedrijf  is een specialist in het verwijderen van olie- en andere chemische resten. Residuen worden effectief verwijderd, afvalstoffen worden afgevoerd en alle werkzaamheden worden uiteraard met inachtneming van de regels en veiligheid uitgevoerd.

Wij gebruiken hiervoor BioFoam, een biologisch afbreekbaar product en doet zijn werk zonder dat er schadelijke resten in de natuur terecht komen. Zo dragen wij met liefde bij aan een beter milieu.

Onkruid verwijderen

Naast de steamPLUS functie, bevat onze hogedrukreiniger ook een weedPLUS functie. Het water wordt onder hogedruk ‘oververhit’ waardoor er stoom ontstaat met een temperatuur van +/- 200 °C.

Hiermee kunnen wij ook onkruid, zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en op 100% milieuvriendelijke wijze bestrijden. Dankzij de hoge druk verwijderen wij met gemak 2000 M2 per uur.

Biofoam Organic Cleaning

Als organisatie of instelling wilt u altijd professioneel overkomen naar uw klanten. Daar hoort een verzorgde uitstraling van uw locatie bij. Om dit te realiseren, werken onze gespecialiseerde medewerkers met het biologische middel BioFoam.

BioFoam is een biologisch afbreekbaar product en doet zijn werk zonder dat er schadelijke resten in de natuur terecht komen. Zo dragen wij met liefde bij aan een beter milieu.

Hommerson Schoonmaakbedrijf helpt u dan ook graag om de groene aanslag op uw bedrijfspand, rieten dak of huis op zo biologisch mogelijke manier te bestrijden.

Onze dienstverleningen

Naast regulier schoonmaakonderhoud, bieden we nog veel meer diensten aan. Bekijk hieronder onze diverse diensten.

Vragen over wat wij voor u kunnen betekenen?

Heeft u vragen over hoe wij te werk gaan of kunnen wij u helpen met het schoonmaken van objecten, panden of dergelijke waar een hogedrukreiniger aan te pas komt? Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op