Kantoren

Waar gewerkt wordt, wordt geleefd. Logisch dus dat een werkplek regelmatig rommelig of vuil is. Maar belangrijk is dat diezelfde werkplek weer snel schoon en opgeruimd is. Hommerson Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het (dagelijks en/of wekelijks) schoonmaken van kantoren.

Schoonmaak kantooromgeving

Als werkgever verwacht u een maximale inzet van uw werknemers. Die inzet kan u pas verwachten als u de beste werkomstandigheden creëert. Uit onderzoek blijkt namelijk dat werknemers beter presteren in een schone werkomgeving.

Met onze flexibele aanpak zorgen wij dat er schoon gemaakt wordt zoals u dat wilt. Of het nu gaat om kantoren met “Het Nieuwe Werken”, met wisselende werkplekken en werktijden, of om kantoor met een klein team met vaste werkschema’s, wij nemen graag de zorg voor u uit handen.

Sanitaire benodigdheden op kantoor

Het schoonhouden van uw sanitair valt uiteraard onder onze schoonmaakdienstverlening. Indien gewenst leveren wij ook toiletpapier, toiletrolautomaten, handdroogsystemen, zeepautomaten, luchtverfrissers en hygiënecontainers. Klik hier voor meer informatie over sanitaire benodigdheden.

Specialistisch Schoonmaak - Schoonmaakbedrijf Hommerson

Referenties

Hommerson Schoonmaakbedrijf neemt voor een groot aantal klanten schoonmaakdiensten uit handen. Wij maken dan ook diverse kantooromgevingen schoon. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons klantenbestand. Wilt u dat Hommerson Schoonmaakbedrijf ook bij u op kantoor komt schoonmaken? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Wij staan altijd voor u klaar

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Wij helpen u graag verder. Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op