Vastgoed & VVE

Hommerson Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het samenwerken en schoonhouden voor Vastgoed bedrijven en voor Vereniging van Eigenaren. Bij het schoonhouden van Vastgoed en VVE kunt u denken aan gemeenschappelijke ruimtes in b.v. appartementencomplexen of een bedrijfsverzamelgebouw. Voor het schoonhouden zijn meerdere partijen / mensen verantwoordelijk. De schoonmaak van deze gemeenschappelijke ruimtes moeten goed geregeld zijn. En wij helpen u daar graag bij.

Frisse openbare ruimtes

Of het nu gaat om de hal, lift, gang of galerij: wij begrijpen het belang van de schone openbare ruimtes. De flexibele aanpak zorgt ervoor dat er op elk moment kan worden ingesprongen op onverwachte situaties of bij een extra onderhoudsbeurt. Zo is het altijd schoon zoals u dat wilt. Hommerson Schoonmaakbedrijf is een uitblinker en biedt van zowel regulier schoonmaakonderhoud en glasbewassing tot vloeronderhoud en gevelreiniging de beste kwaliteit. Onze medewerkers kijken verder dan het reguliere werkprogramma en onderscheiden zich door een gastvriendelijke, flexibele en proactieve houding.

Bij de schoonmaak van een appartementencomplex of flatgebouw stellen wij altijd een maatwerk schoonmaakprogramma op. Daarnaast hebben wij alle expertise in huis. Hierdoor kunnen wij u te allen tijde volledig ontzorgen, ook als het gaat om juist een keer een specialistische schoonmaak  of glas- en gevelonderhoud.

Referenties

Hommerson Schoonmaakbedrijf neemt voor een groot aantal klanten schoonmaakdiensten uit handen. Wij maken in diverse bedrijven in de vastgoed en VVE schoon. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons klantenbestand.

Wij staan altijd voor u klaar

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Wij helpen u graag verder. Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact met ons op