Hommerson Schoonmaakbedrijf Zwolle

‘Uitblinken door facilitaire zorg over te nemen van de klant’, dat is Hommerson Schoonmaakbedrijf Zwolle. Wij begrijpen dat uw kantoor hét visitekaartje is van uw organisatie. Daarom zorgen onze opgeleide vakmensen voor een schone, nette en frisse ruimte. Met ruim veertig jaar ervaring is Hommerson Schoonmaakbedrijf u graag van dienst.

Schoonmaakbedrijf Zwolle

Hommerson Schoonmaakbedrijf Zwolle helpt u graag met uw dagelijkse of wekelijkse schoonmaakonderhoud. Van het reinigen van de toiletten en afstoffen van o.a. meubilair tot het dweilen van de vloeren en plinten schoonmaken.

Naast het reguliere schoonmaakonderhoud kunt u ook behoefte hebben aan meer specialistische reiniging. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van graffiti, glasbewassing en dieptereiniging van sanitair. Ons team heeft de deskundigheid, apparatuur en ervaring voor de meest uiteenlopende diensten. Wij garanderen dat u altijd in een frisse omgeving terugkomt.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Bij Hommerson Schoonmaakbedrijf Zwolle zijn we werkzaam in verschillende sectoren als kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed, VVE en zorginstellingen.

Wij begrijpen als geen ander dat iedere ruimte en sector om een ander soort schoonmaak vraagt. Daarom stellen wij vooraf een op maat gemaakt werkprogramma op zodat iedere ruimte de aandacht en schoonmaak krijgt die het verdient.

Hogedrukreiniging Zwolle

Hommerson Schoonmaakbedrijf Zwolle staat voor betrouwbaar schoon. Als u kampt met meer specifieke schoonmaakklussen waarbij een hogedrukreiniger gewenst is, bent u bij ons aan het juiste adres. Sommige vervuiling vraag namelijk om een iets grondigere aanpak.

Hommerson Schoonmaakbedrijf Zwolle heeft ruime ervaring met het uitvoeren van hogedrukwerkzaamheden en beschikt over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie. Hiermee verwijderen wij de meest grondige vervuiling moeiteloos zonder dat het uw eigendom aangetast. Denk aan graffiti, roetschade, maar ook kauwgomresten en atmosferische vervuiling.

Contact met schoonmaakbedrijf Zwolle

Hommerson Schoonmaakbedrijf is betrouwbaar en volledig betrokken bij uw schoonmaak. Ons team van professionals neemt alle zorg betreft uw schoonmaakwerk uit handen. Wij zijn u dan ook graag van dienst. Heeft u een meer specifieke schoonmaakwens, vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op