Hommerson Schoonmaakbedrijf Zutphen

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Zutphen die van begin tot eind betrokken is bij uw schoonmaakwerk? Dan bent u bij Hommerson Schoonmaakbedrijf Zutphen aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen altijd en overal voor een schone, nette en frisse ruimte.

Schoonmaakbedrijf Zutphen

Hommerson Schoonmaakbedrijf Zutphen is een betrouwbare partner waarbij het leveren van kwaliteit én schone ruimtes natuurlijk, voorop staat. Wij helpen u graag met uw dagelijkse schoonmaak zoals het reinigen van de toiletten en afstoffen van o.a. meubilair tot aan het dweilen van de vloeren en het schoonmaken van de plinten.

Echter, ook voor meer specialistisch schoonmaakonderhoud kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor het verwijderen van graffiti, glasbewassing, dieptereiniging van sanitair en grootkeukens en zelfs het geheel ontruimen van uw pand of woning. Wij garanderen u altijd een frisse omgeving.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Onze medewerkers zijn bedreven en opgeleide vakmensen die gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren als dagelijkse kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed, VVE en zorginstellingen.

Dankzij hen, krijgt iedere ruimte de aandacht die het verdient. Omdat wij heel goed begrijpen dat iedere ruimte en ieder object om een specifieke manier van schoonmaken vraagt, stellen wij een op maat gemaakt werkprogramma op.

Hogedrukreiniging Zutphen

Is uw dakgoot verstopt, heeft u kauwgomresten of wilt u af van graffiti of olie- en andere chemische resten? Ook voor specialistische reinigingsdiensten, waarbij bijvoorbeeld een hogedrukreiniger gewenst is, draait Hommerson Schoonmaakbedrijf Zutphen haar hand niet om. Met onze hogedrukreiniger met steamPLUS functie verwijderen wij moeiteloos de meest grondige vervuiling zonder dat het milieu of uw eigendom wordt aangetast.

Contact met schoonmaakbedrijf Zutphen

Wij weten precies hoe wij u kunnen ontzorgen. Onze medewerkers nemen al uw zorgen betreft schoonmaak uit handen en zorgen ervoor dat iedere plek er weer haarfijn uitziet. Hommerson Schoonmaakbedrijf Zutphen helpt u dan ook graag. Heeft u vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op