Glasbewassing en gevelreiniging

Home/Glasbewassing en gevelreiniging
Glasbewassing en gevelreiniging 2018-12-19T13:55:18+00:00

Een schoon pand draagt bij aan een fris imago, maar gaat ook langer mee. Glas en gevels raken in de loop van de tijd vervuild door onder meer weersinvloeden, stof in de lucht, zure regen, algen en mossen. Een reden om ook de zorg voor de buitenkant van uw pand aan ons over te laten.

Glasbewassing

Ramen wassen is een specialistisch vak, wij werken conform de Arbo-regelgeving en zetten uitsluitend gecertificeerde werknemers en goedgekeurde materialen in. Onze medewerkers zijn allemaal VCA gecertificeerd. De glasbewassing wordt traditioneel (met ladder/steiger) uitgevoerd, met behulp van een hoogwerker of met het Tucker®Pole-systeem. Bij dat laatste wordt met een telescopische (tot meer dan 10 meter uitschuifbare) reinigingsborstel en gedemineraliseerd water gewerkt.

Gevelreiniging

Onze goed opgeleide medewerkers kunnen diverse werkzaamheden op het gebied van gevelreiniging voor u verzorgen, zoals onder andere:

  • hogedrukreiniging van gevels,
  • verwijderen graffiti,
  • impregneren van ruwe of poreuze materialen,
  • vuil- en vochtwerende coating aanbrengen.

Wij staan altijd voor u klaar

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Ik help u graag verder. Neem contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Richard Hommerson
Richard Hommerson